RSKremer Logo
Kremer Home Button
Kremer Contact Button
Kremer Route Button
Kremer E-mail Button
Kremer Twitter Logo
Kremer Facebook Logo
Kremer Linkedin Logo
DAVID KREMER
Sander Kremer
David Kremer
MEDEWERKERS
Anton Zandbergen
Chris Pattipeilohy
Hung Nguyen
Annette Smeenge
Jarno Rotgers
Foto Frank
Wia Boersma
SECRETARIAAT
Wilma Weima
Ella Wever
ELLA WEVER
ANTON ZANDBERGEN
CHRIS PATTIPEILOHY
HUNG NGUYEN
ANNETTE SMEENGE
WIA BOERSMA
FRANK VAN DER WIELEN
WILMA WEIMA
DIRECTIE
SANDER KREMER
Na mijn MEAO-studie bemerkte ik dat het werken met cijfers mijn interesse heeft en hierin vervolgstudies gevolgd. Voor ik bij Kantoor Kremer ben gekomen heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan als assistent-accountant op een klein kantoor. Sinds 1995 werkzaam bij Kantoor Kremer als assistent-accountant.
De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van aangiften - inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffing, omzetbelasting. Mijn specifieke deskundigheid is het samenstellen van jaarrekeningen en inkomstenbelasting.
Het onderhouden van contacten, cliënten en het adviseren - vinden van passende oplossingen is boeiend en deze uitdaging is mijn drijfveer.
Als allround assistent gespecialiseerd in belastingrecht en oudedagsvoorzieningen. In 2011 diploma’s Pensioenpraktijk 1 en 2 behaald. Op dit moment bezig de laatste onderdelen van de post-HBO opleiding belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs af te ronden.
Geboren in Vietnam en sinds 1991 in Nederland woonachtig.
Daarvoor 10 jaar in Tsjechië gewoond en aldaar een technische beroepsopleiding genoten. Omdat in Nederland weinig banen beschikbaar zijn voor die richting, heb ik me omgeschoold tot boekhouder. Na een korte opleiding bedrijfsadministratie (MBA) en praktijk loonadministratie (PDL) ging ik in 1998 bij een klein administratiekantoor werken. In 2000 werkzaam als assistent-accountant bij Kantoor Kremer en sindsdien met plezier en inzet gewerkt.
Sinds 1 januari 1983 werkzaam bij Kantoor Kremer.
Als mijn specialiteit denk ik aan de “helikopterview”, wat noodzakelijk is voor het op juiste wijze kunnen beoordelen van een fiscale uitdaging.

Voorlopige of tussentijdse cijfers vervaardigen is mijn andere specialiteit, welke als sturingsmiddel functioneel belangrijk is geworden.

 Na de Meao-opleiding in 1989 werkzaam op een administratiekantoor te Nijmegen waar ik kennis heb gemaakt met administratie en fiscale advisering. In de avonduren een studie SPD I en II gevolgd. Verhuisd naar Coevorden en gestart met de vervolgopleiding tot Accountant (AA).
Door aanscherping van de accountancyregels besloot ik in 2006 een carrièreswitch te maken: een controllerfunctie binnen een uitzendorganisatie in combinatie met zelfstandig administratief accountancywerk op interim basis.
Een periode van intensief, uitdagend en intrinsiek kennismaken, leren en creatief ontwikkelen en professionele ‘inbedding’ in het vakgebied,
met veel contacten op alle bedrijfsniveaus binnen uiteenlopende organisaties. Per september 2011 werkzaam bij Kantoor Kremer met als prioriteit de kwaliteitszorg en een zorgvuldig en op maat afgestemd aanbod van ons uitgebreid dienstenpakket aan administratieve en fiscale expertise en ervaring.
Sinds juli 2005 werkzaam bij kantoor Kremer. Na het behalen van de MBO opleiding Bedrijfsadministratie enige tijd gewerkt in Groningen en daar veel ervaringen opgedaan in projectadministraties
2006 in de avonduren het praktijk diploma loonadministratie (PDL) behaald
Sinds 2009 werk ik parttime bij Kantoor Kremer en behandel ik 20 ondernemingen van opstarten tot afhandelingen met de belastingdienst en al hetgeen wat daarbij komt kijken.
Het is vooral leuk om in al deze onderdelen te adviseren, omdat je zo goed kan beoordelen wat er in een onderneming speelt. 

Mijn eigenschappen zijn: vrolijk, sociaal en open.


Sinds juli 1991 ben ik hier werkzaam als assistent-accountant.
Voor mijn klanten verzorg ik alles van A tot Z al dan niet met behulp van mijn collega’s of externe specialisten.

Mijn werkzaamheden zijn het opstellen van jaarrekeningen, het voeren van salarisadministraties, aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Het contact met klanten en de advisering vind ik hierbij het leukst.

Sinds de oprichting van dit kantoor als secretaresse-administratief medewerkster werkzaam.

Met name door automatisering heb ik dan ook al allerlei verschillende werkzaamheden voor dit kantoor uitgevoerd.
Momenteel werkzaam voor zowel het assurantiekantoor en administratiekantoor, waarbij ik voor het administratiekantoor veel organisatorische werkzaamheden uitvoer.

Met betrekking tot het assurantiekantoor houd ik me voornamelijk bezig met de telefoon en postverwerking.
Vanaf augustus 1999 ben ik hier werkzaam als assistent-accountant.

Mijn werkzaamheden zijn in hoofdzaak het voeren van loonadministraties, het opstellen van jaarrekeningen
het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erfbelasting en natuurlijk het geven van adviezen aan en het overleg met onze relaties.

Voor velen wel bekend als het eerste aanspreekpunt op dit kantoor.
Sinds 1986 werkzaam bij Kantoor Kremer met een tussenpoos van enkele jaren als invaller bij ziekte en vakantie. Sinds 1999 weer parttime in dienst.
De werkzaamheden zijn telefoonbehandelingen, correspondentie, jaarrekeningen c.q. privé-rapporten afwerken, voor de klant en aangiften inkomstenbelasting.
Verwerk administraties zowel op kantoor als bij de klant.

Alle voorkomende werkzaamheden op het secretariaat.
JARNO ROTGERS
R.S. Kremer - Beilerstraat 8 - 9401 PK Assen - Tel. 0592 311330
E-mail secretariaat@rskremer.nl
KVK
04027502 - BTW NL8095.99.466B01
Noab Logo Button
Wij ondersteunen button
O-design - Web - Grafisch - Tekst - Communicatie